Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Πριν διατεθούν τα τεστ για τον κορωνοιό  στο ευρύ κοινό, ο πρόεδρος της Τανζανίας Magufuti αποφάσισε να δοκιμάσει την αξιοπιστία τους. Έστειλε για εξέταση δύο δείγματα Υποτιθέμενων) ασθενών. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τόσο το δείγμα από κατσίκα όσο και το δείγμα από κάποιο είδος φρούτου, ήταν θετικά στον κορωνοιό. Οι υπεύθυνοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διεξάγεται έρευνα για το θέμα.(εδώ)
Τόσο αξιόπιστα ήταν τα τεστ. Άραγε, πόσο αξιόπιστα θα είναι τα εμβόλια με τα οποία θέλουν να μας εμβολιάσουν.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας έκανε Ερώτηση για το έργο της κατασκευής του Νότιου Προβλήτα για την Κρουαζιέρα στον Πειραιά.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

Νομοθέτηση πακέτου μέτρων σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ για στήριξη της εστίασης

Επίσης αναφέρθηκε στη νομοθέτηση ενός πακέτου διευκολύνσεων προκειμένου να στηριχθεί ο χώρος της εστίασης που θα προχωρήσει το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ.

«Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα και τις θέσεις απασχόλησης και αφορά ιδίως στο χώρο της εστίασης τώρα το καλοκαίρι. Ο στόχος μας από κοινού με την ΚΕΔΕ -ετοιμάζουμε την πρόταση προκειμένου να τη νομοθετήσουμε- είναι να υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του κοινόχρηστου χώρου που χρησιμοποιούν αυτά τα καταστήματα, όπου αυτό είναι εφικτό, με στόχο να έχουν την ίδια δυναμικότητα που είχαν πριν την εφαρμογή των μέτρων», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε ο κ. Θεοδωρικάκος οι επαγγελματίες που θα κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας δεν θα επιβαρυνθούν με επί πλέον τέλη, ενώ για εκείνους που δεν είναι εφικτή η χρήση αυτού του πλεονεκτήματος θα υπάρξει μείωση τελών προκειμένου να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω.
ΠΗΓΗ : ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επομένως για τα καταστήματα εστίασης του παραλιακου μετώπου, μπορεί να τους αποδοθεί ξανά το πεζοδρόμιο όπου μπήκε η κίτρινη γραμμή και ο χώρος επί των κάθετων οδών.
Για τα καταστήματα εστίασης που βρισκονται επί της οδού Παναγη Ηρειωτη, μπορεί να τους αποδοθεί ο χώρος που βρίσκεται το παρκάκι και οι κάθετες οδοί.
Τελος για τα καταστήματα εστίασης που κάνουν χρήση επί του αιγιαλου, να τους αποδοθεί χώρος επί του οδοστρώματος.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι ένα ερώτημα προς τον Ιωάννη στην Μονή τα τραπέζια θα φτάσουν στην θάλασσα με τα μέτρα αυτά;Στην Πέρδικα θα κλείσει και το δρόμο ο παππούς;η μήπως να κατεβάσει τραπέζια και από κάτω;

Ανώνυμος είπε...

Τσάμπα κατηγορείτε τον Πρέκα ότι γράφει σχόλια άλλοι τα γράφουν. Τξεούς δύο τους ψάρεψα αναλύω και τους άλλους . Φρόνιμα παιδια αγόρια και κορίτσια υποστηρικτες και μη . Χαλαρά

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ Η ΣΥΓΚΟΛΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Θα μείνει το νησί από νερό είπανε στην διάσκεψη, Μεσαγρός γιοκ νερό, Κυψέλη τρέχει στο ήμισυ,Πέρδικα το ίδιο βαθύ το ίδιο οι πρόεδροι των τοπικών δεν έπρεπε να είναι στην τηλεδιάσκεψη;