Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ο ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΣ?

Σε  έργα πνοής αναφέρεται το δελτίο τύπου (27-5-2020) της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Νήσων Βάσως Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη σχετικά με την επίσκεψή της στην Αίγινα.
Ως έργα πνοής αναφέρει τα έργα που παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση και αφορούν τα λιμάνια στην Πέρδικα και στην Αγία Μαρίνα. τα οποία το δελτίο τύπου χαρακτηρίζει ως "έργα πνοής που θα ανεβάσουν το επίπεδο του τουρισμού στο νησί και θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά του."
Επιπλέον ¨η επίβλεψη των τεχνικών μας υπηρεσιών θα είναι σε καθημερινή βάση ώστε να καταφέρουμε του χρόνου τέτοια εποχή να έχουμε ολοκληρώσει τα έργα".
Παρατηρήσεις.
Το δελτίο τύπου αναφέρει ότι η αντιπερειφερειάρχης ΠΕ Νήσων συναντήθηκε με τον αγροτικό σύλλογο Αίγινας όπου άκουσε τις προτάσεις του συλλόγου για έργα ήπιων παρεμβάσεων για εξασφάλιση επαρκών ποσοτήτων άρδευσης.
Προφανώς η κ. αντιπερειφερειάρχης να κατάλαβε την σπουδαιότητα που έχει το νερό τόσο στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα του νησιού όσο και στην διατήρηση του τουριστικού προϊόντος. Ένα νησί που έχει λιμάνια τουριστική υποδομή αγροτική παραγωγή αλλά ΔΕΝ έχει νερό ΔΕΝ έχει μέλλον.
Το γεγονός ότι το δελτίο τύπου δεν κάνει καμία αναφορά στον υποθαλάσσιο αγωγό, έργο τεράστιας σημασίας, ίσως να υποδηλώνει το έλλειμμα ενδιαφέροντος της κυβέρνησης της ΝΔ και της νέας διοίκησης της Περιφέρειας για το έργο.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καλυτερο σε όλο το δελτίο τυπου είναι το τελευταίο..... Ότι του χρόνου τέτοια εποχη θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στα λιμάνια. Ας ενημερώσει κάποιος την κ. Μπόγρη ότι τα συγκεκριμένα έργα έχουν προθεσμια εκτέλεσης 25 μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης. Όποτε ας παρακαλαει να τελειώσουν επί θητείας της μπας και κόψει την κορδέλα...

Ανώνυμος είπε...

Δουρου θα λετε και θα κλαιτε !!!!!

Ανώνυμος είπε...

καταργει και τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό ο Ιωάννης. και η παρέα του. Ο πτερωτός δεν πήγε στο συμβούλιο της εκτελεστικής. τυχαίο δεν νομίζω???παιδί δικό του ο μάριος και τον αφήνουν χωρίς.....μαγαζί. Ωραία. Ας καταργήσουν και την ΚΕΔΑ και να την εντάξουν κι αυτή στον Δήμο. περιττό να υπάρχει ΚΕΔΑ για να τακτοποιούνται οι ημέτεροι. Ιωάννη αλήθεια πες μας γιατί δεν πήρες την Προεδρεία του Λιμενικού Ταμείου????είναι αλήθεια ότι δεν την άφηνε με τίποτα ο "αγοραφοβικός" φαρμακοτρίφτης????Τα όργανα έχουν αρχίσει και το 2023 ευτυχώς είναι κοντά....Επίσης ντροπή και αίσχος στους Προέδρους Μεσαγρού, Αίγινας, Βαθέος και Πέρδικας που συναίνεσαν στην κατάργηση του ΔΑΟΑ. Μην τους ξεχάσουν κι αυτούς οι ψηφοφόροι να τους.....τιμήσουν δεόντως

Ανώνυμος είπε...

Αχ αυτό το 2023 πόσοι το προσμένουν????
Μου φαίνεται όμως μάπα το καρπούζι... γιατί μέχρι στιγμής κανένας δεν είναι άξιος!!!
Έχουμε από ηλίθιους τεμπέληδες...μέχρι κομπλεξικους και βλάκες υποψηφίους.. για τη καρέκλα του δημάρχου
Ελπίζουμε σε κάτι καινούργιο !!!!!

aiakosrex είπε...

5,21 Εφόσον όλοι όπως λες είναι ηλίθιοι, βγες μπροστά. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Ανώνυμος είπε...

5 21 υπήρχε ένας υποψήφιος που ενώ κατάθεσε την αλήθεια στον Αιγινιτικο λαό, δυστυχώς έλαβε μονο 150 ψήφους.
Αυτος λοιπόν ο υποψήφιος είναι πτυχιούχος οικονομολόγος και όχι μόνο.
Δεν αναζήτησε στήριξη από κανέναν.

Πρόσωπικα πιστεύω ότι στην περίπτωση που ήταν εντός του Δημοτικου Συμβουλίου πολλά ζητήματα θα είχαν αλλη τροπη.
Οι 150 ψηφοφόροι αποτελούν την αφετηρία για την ανατροπή.
Πολύ σύντομα όλη η Αιγινα θα διαπιστώσει ότι το πρόγραμμα του θα εφαρμόζεται σιγά σιγά.
Ή αρχή έγινε τις πέργκολες ενώ έρχονται οι κοινόχρηστοι χώροι και το ζήτημα της σύνδεσης με την ΕΥΔΑΠ.
Υπομονή

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω για κάποιους της αντιπολίτευσης που καταγγελουν την σημερινή διοίκηση.
Προσωπικά δεν μπορώ να τους πιστέψω αφού τον ιουνιο του 2019 είχαν πάρει ουδέτερη θέση στις εκλογές της β κυριακης.
Ως πολιτικοί άνδρες που βλέπουν μακριά, όφειλαν να είχαν προβλέψει το τι έρχεται.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τον κυψελιωτη! Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

προσυπογράφω με τον 8:22. θα θυμίσω απλά δυο περιστατικά. την προεκλογική συμφωνία ζορμπά-τάκη κουκούλη. και δώστου οι περατζάδες στην παραλία και δώστου οι εναγκαλισμοί και τα τσιπουράκια τετ ατ τετ στο ακταίον. όμως τάκη μου η παρεούλα με πρωτοστατη τον παλιό σου κολητό πτερωτό σε ξέχασε μετά την εκλογική νίκη του Ιωαννη την δεύτερη Κυριακή. Πήραν Τάκη μου αυτό που ήθελαν από εσένα και σε πέταξαν. Όσο για το Φίλιππα από κοντά και αυτός. Να του θυμίσουμε πως είχε συμμετάσχει με 3-4 υποψηφίους στο κοινό ψηφοδέλτιο για το τοπικο διαμέρισμα αίγινας όπου μαζί με ζορμπά και κουκούλη στήριξαν τον σημερινό πρόεδρο. Φίλιππε σε αυτό τον συνδυασμό δεν κάνω λάθος είχες υποψήφια την αδερφή σου, την γραμματέα του γραφείου σου και άλλους.....Τώρα τι ψάχνεις κι εσύ τι ζητάς????Αν προσδοκάς δεξαμενή ψήφων από τον Μούρτζη το Δημήτρη μάλλον τζάμπα σκας....ψάξε αλλού

Ανώνυμος είπε...

O σοφός λαός μας λέει ότι όποιος δεν θέλει να ζυμωσει, δέκα μέρες κοσκινιζει.
Επτά μήνες παράταση ζητάει ο ανάδοχος του έργου για την σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ.
Επιπλέον καμία ενημέρωση η ενέργεια απο Περιφέρεια Αττικής, δήμος Αιγινας, τοπικοί βουλευτές.
Ή αντιπολίτευση κάτι είπε λόγω των αντιδράσεων από πολιτες για τις γεωτρήσεις και ύστερα από τα δημοσιεύματα του aiakosrex.
Τα συμπεράσματα δικα σας.

Ανώνυμος είπε...

10 55 έγιναν τέτοια πράγματα στο νησί μας;
Μήπως είσαι υπερβολικός;

Ανώνυμος είπε...

6:41 αυτα είναι τα λάιτ.... Φίλε μου

Ανώνυμος είπε...

Κάπου θα βρεθεί κάνα κόλλημα μωρέ θα δωσει και καμιά παράταση θα κόψει την κορδέλα μην σκατε!!

Ανώνυμος είπε...

Τα έργα αυτά είναι από το πρόγραμμά φιλοδημος δύο του υπουργείου εσωτερικών όπου έλαβε μέρος και η Αίγινα; Ρωτάω σαν αδαείς που είμαι!