Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ IMPERIAL


Στην αποτίμηση της κατάστασης θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η Κίνα γνώριζε για τον κορωνοιό χωρίς να ανακοινώσει τίποτα.  Το όλο σενάριο είχε περιγραφεί στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Bill Gates " EVENT 201" λίγες εβδομάδες πριν ξεσπάσει η πανδημία.                      Στις 15 Δεκεμβρίου 2019 υπογράφηκε η πρώτη φάση τη; εμπορικής συμφωνίας μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ. Έξι εβδομάδες αργότερα υπογράφηκε το εμπορικό σύμφωνο όπου ως απαραίτητη προϋπόθεση για την υπογραφή του η Κίνα έθεσε τον όρο "Σε περίπτωση πανδημίας η Κίνα θα εξαιρεθεί από την υποχρέωση να τηρήσει τους όρους της συμφωνίας". Λίγες μέρες μετά την υπογραφή του συμφώνου, η Κίνα ανακοίνωσε το πρώτο κρούσμα. Γνώριζαν και κάλυψαν το γεγονός. Το χειρότερο είναι ότι λόγω των εορτών επέτρεψαν σε πέντε εκατομμύρια κατοίκους της Ουχάν να ταξιδέψουν και να μεταφέρουν τον ιό εντός και εκτός της ώρας. Μεγάλες οι ευθύνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Ο "διορισθείς" από το κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας πρόεδρος του Π.Ο.Υ καθησύχαζε με τις δηλώσεις του ότι ο ιός δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο προσφέροντας κάλυψη στην Κίνα. Οι έξι εβδομάδες καθυστέρησης ήταν κρίσιμες για την παγκόσμια διασπορά του ιού. Ανεπίτρεπτος ο ρόλος της CIA. Δεν είναι δυνατόν να μην γνώριζαν τι συνέβαινε στην Ουχάν. Δεν ενημέρωσαν. Η γειτονική Ταϊβάν μόλις διαγνώστηκαν περίεργα συμπτώματα γρίπης, έστειλε επιστήμονες στην Ουχάν να μάθουν τι συμβαίνει. Επειδή οι απαντήσεις που πήραν δεν ήταν πειστικές, έκλεισαν αμέσως την χώρα τους και περιόρισαν την εξάπλωση του ιού.
Μόνο ως καταστρεπτικό μπορεί να χαρακτηριστεί το μοντέλο πρόγνωσης της εξάπλωσης και επιπτώσεων του κορωνοιού του καθηγητή Neil Ferguson του Imperial college του Λονδίνου. 
Οι προβλέψεις του μοντέλου ήταν τελείως λάθος. πάνω σε αυτές στηρίχτηκαν οι αποφάσεις για το κλείσιμο της Αμερικανικής και Αγγλικής οικονομίας. Οι οικονομίες έκλεισαν, οι επιχειρήσεις έκλεισαν, δεκάδες εκατομμύρια  εργαζόμενοι έμειναν σπίτι χωρίς εισόδημα . Τα εργοστάσια έκλεισαν, οι κεντρικές αποθήκες αδειάζουν και σε λίγο έρχεται η σειρά των σούπερ μάρκετ. Η οικονομίες δεν είναι προγραμματισμένες να κλείνουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αν οι οικονομίες των πληττόμενων χωρών δεν ανοίξουν έγκαιρα, η καταστροφή του κοινωνικού ιστού θα είναι πολύ χειρότερη από την όποια ζημιά μπορούσε να προκαλέσει ο κορωνοιός αν είχαν τα πάντα αφεθεί στην ανοσία της αγέλης.  Αν η παρούσα κατάσταση συνεχιστεί οι χώρες δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην κοινωνική εξέγερση που θα εκδηλωθεί από τις επιπτώσεις του παρατεταμένου κλεισίματος της οικονομίας. Πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα το φαινόμενο τη μαζικής υστερίας που έχει προκαλέσει ο συνεχής βομβαρδισμός των ΜΜΕ. Το μένουμε σπίτι πρέπει να γίνει πάμε δουλειά τηρώντας τους απαραίτητους  βασικούς κανόνες πρόληψης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θνησιμότητα είναι κάτω του 1% και εφόσον υπάρχουν άλλα αίτια Επιπλέον το 85% από όσους διαγνώστηκαν με κορωνοιό ήταν ασυμπτωματικοί. Άλλωστε το εμβόλιο δεν θα είναι διαθέσιμο στο εγγύς μέλλον. Το Aids και άλλες επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες κυκλοφορούν εδώ και δεκαετίες και ακόμα περιμένουμε να βρεθεί το εμβόλιο. Όσο για την προέλευση του ιού από την νυχτερίδα, το συγκεκριμένο είδος νυχτερίδας που επικαλούνται δεν κυκλοφορεί στις υπαίθριες αγορές της Ουχάν. Ανθρώπινος ο δάκτυλος. Εντελώς συμπτωματικά, ο Bill Gates είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος χρηματοδότης του Π.Ο.Υ μετά τις ΗΠΑ, χρηματοδότης του μοντέλου πρόβλεψης του Imperial College, χρηματοδότης του εργαστηρίου της Ουχάν, μέτοχος σε φαρμακευτικές που ασχολούνται με εμβόλια και τον ενδιαφέρουν ιδιαίτερα η κλιματική αλλαγή και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.  Μένει να βρούμε που ακριβώς συμπίπτουν τα συμφεροντά μας.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

29 Μαιου 1453.
Ή αποφραδα ημέρα για το βυζαντινό
02 Ιουνιου 2019
Ή αποφραδα ημέρα για τον αγωγο;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΘΦΕΙ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΣΥΑΝΤΗΣΗ.. ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Αίγινας ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαεπτά (17) ατόμων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου
Χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με διάρκεια τεσσάρων (04) μηνών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 01/06/2020 έως 03/06/2020.

Οταν βγαζεις την ανακοινωση παρασκευη μεσημερι..... Δωσε και λιγο χρονο για τους υποψηφιους να μαζεψουν τα απαραιτητα δικαιολογητικα για την αιτηση.
Εκτος και αν τους εχεις διαλεξει ηδη δημαρχε..... Αλλωστε δεν θα ειναι η πρωτη φορα....

Ανώνυμος είπε...

ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΨΥΧΗ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ
ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΜΑ ΕΜΑΘΕΣ
ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ
ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ
ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΙΚΙΑ

ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΕΥΝΑΔΡΕΙΟ
ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ
ΜΑ ΓΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΕΦΥΓΕΣ
ΣΚΕΤΟ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ
ΘΡΙΑΜΒΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ
ΜΠΑΣΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΑΦΟΥ ΘΑΥΜΑΣΟΘΥΝΕ
ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ
ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ

ΜΑ ΕΜΕΙΕΣ ΕΚΕΙ ΑΓΕΡΩΧΟΙ
ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΤΙΜΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ
ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΡΝΗΣΗ
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ
ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΦΘΟΡΑ
ΘΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΜΟΡΦΗ
ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΤΑ ΔΙΚΟΛΑ ΚΑΝΑΤΙΑ

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΕΙΣ
ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ
ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ

ΛΙΤΣΑ ΚΑΚΑΟΥΛΗ ΓΚΟΥΜΟΥΤΣΑ
ΗΡΩΙΔΑ ΣΤΟ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΔΙΟΙΚΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ .ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΒΡΕΣΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννη στο έχω ξαναγράψει και να ξέρεις ότι σου γραφω είναι διπλοτσεκαρισμένο και με εκ των εσω πληροφορίες. Το μέλλον σου τελείωσε την ημέρα που ζητησες το Λιμενικό Ταμείο. Η προεδρεία αυτή ήταν συμφωνημένη για τον φαρμακοτρίφτη.την ζήτησες και εκεί τελείωσες. Τώρα συμφωνα με τα σημερινά δεδομένα ο δήθεν "αγοραφοβικός" έχει ήδη βρει άλλον μπροστινό. Για αυτούς έχεις τελειώσει. Κέρδισε λοιπόν μέχρι το 2023 ότι περισσότερο μπορείς και κυρίως την υστεροφημία σου. Για να το κερδίσεις όμως αυτό να ξεπεζέψεις από το καλάμι

Ανώνυμος είπε...

2:42 Μην βιάζεσαι ακόμα δεν εχει ερθει η ώρα σου....
Ούτε για το 2023 βλέπω κατι για σένα γιατί απλά δεν εχεις αλλαξει νοοτροπία...
Απ' ότι φαίνεται ούτε η ΝΔ σε ωφελισε σε κατι σε έχουν παρει χαμπαρι κι αυτοί και δεν θέλουν να τους αντιπροσώπευεις...
Όσο και να βριζει τον Ιωάννη !!!!!!!!
Πάντα κάποιος Ιωάννης θα βρίσκεται μπροστά σου και εσύ θα έρχεσαι από πίσω καταιδρωμενος κλαιγοντας....
Γι αυτό κοίτα τη δουλίτσα σου που εχεις ένα μισθό και ζεις την οικογένεια σου και να κάνεις τον Σταυρό σου που είσαι στην Ελλάδα.... γιατί σε κανένα άλλο κράτος δε θα σε πλήρωναν αργομισθια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι γινόταν πάντα τώρα απλά οι μέρες είναι πιο λίγες..Όσο για το ότι τους έχει διαλέξει είναι βέβαιο πως θα ξεχρεωσει τους ψήφους δύο από την Σουβάλα δύο από Κυψέλη είναι μέσα σίγουρα βλέπεις έκαναν εθελοντισμό και εκοβαν χορτάρια να μην τους ανταμοιψουν!Μόνο πολλές φωτογραφίες βρε παιδί μου φτάνει ούτε ο Μητσοτάκης τόσες!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι σου την είπανε πελεκανε!!!!
Μα πως σε παίρνουνε χαμπάρι ρε παιδί μου !!!!!!!
Αλλά όλη την ημέρα είσαι στα blogg και στο FB και βρίζεις τον Ιωαννη γίνεται να μην σε πάρουμε χαμπαρι?????

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μαλακάς είσαι μαζί με τον πελεκάνο ασχολησε.

Ανώνυμος είπε...

Μαλακας δεν είναι αυτός που κάνει κριτική σε κάποιον που ζητάει την ψήφο μας!!!!!!
Αλλά μαλακας είναι αυτός που ζητάει την ψήφο μας μόνο και μόνο για να ικανοποιησει την ψωναρα του.......αυτά......

Ανώνυμος είπε...

5.25 οι εννεα στους δεκα που ζητουν τη ψηφο μας ειναι ψωναρες, συμπεριλαμβανομένου βέβαια και του εαυτού σου και του πελεκάνου..

Ανώνυμος είπε...

Πότε μην ξεχνάτε συντοπίτες μου (νόμος) : Τον χρυσό κανόνα του μακάκα, όποιος ασχολείται μαζί του είναι Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ.