Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Για ακόμα μία φορά η ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής έθεσε την δημόσια υγεία των κατοίκων της Αίγινας σε κίνδυνο. Εν μέσω κορωνοιού ένας μεγάλος αριθμός των κατοίκων της Αίγινας έχει μείνει επί μέρες χωρίς νερό. (εδώ)
Επειδή η πρόληψη σώσει και απαραίτητη προϋπόθεση για την μη μετάδοση του covid 19 είναι η συχνή πλύση των χεριών, το οποίο δεν υπάρχει στις βρύσες πολλών περιοχών της Αίγινας και ως εκ τούτου η δημόσια υγεία πολιτών έχει τεθεί σε κίνδυνο, η παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών είναι επιβεβλημένη.
Υπάρχουν ευθύνες οι οποίες πρέπει να καταλογιστούν

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο δήμο γιατί δεν δουλεύει η υπηρεσία είσπραξης του νερού ;
Τόσες υπηρεσίες / επιχείρησης δουλεύουν που έρχονται σε επαφή με το κοινο
Οι τράπεζες δεν έκλεισαν ποτέ αυτοί δεν έχουν φόβο μόλυνσης ;


Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε το Ντάβα έχει τις Μ.... του το χαλβά τώρα δεν αδειάζει να κοιτάξει και για το νερο και το λίγο που έτρεχε στις πολλές ελιές που μένω βρωμάει χλώριο!!

Ανώνυμος είπε...

Συμβούλιο εκτάκτως σήμερα με τηλεδιάσκεψη μας λέει το πόρταλ,τα θέματα 3, απευθείας ανάθεση σε γεωτρήσεις να μην ξεχνάμε πρέπει να ξεχρεωνει ενα ένα τα γραμμάτια ο Ιωάννης,θα πειράξουν και λίγο το τεχνικό πρόγραμμα να στρώσουν κάνα δρομάκι μην τους κυνηγούν,και το καλύτερο για το τέλος αφού ο έρημος ο Μανώλης Λογοθέτης τραβάει κουπί στα δικαστήρια τοοοοσο καιρό τώρα στο παρά ένα και μετά από τόσο ντορο το θυμήθηκαν!Α!!!Ρε λαμόγια!!

Ανώνυμος είπε...

Το ακούσαμε και αυτό δια στόματος Μανώλη Λεούση ψηλά στου Σκαφωνα δεν είχε νερό!

Ανώνυμος είπε...

Μια από τα ίδια η ανακοίνωση του Κυρίου Αδάμ για το Κ.Υ στελέχωση ζηταει.....
Δεν μας λέει συγκεκριμένα από τι εχει έλλειψη???
Μήπως οι γιατροί έχουν γινει πολλοί και κάποιοι δε χωράνε να παραμένουν στην εφημερία τους στο Κ.Υ????
Άραγε είναι νόμιμο και εις γνώση του υπουργείου????

Ανώνυμος είπε...

Τζιτζη και Μαυροθαλασσίτη σήμερα θα μας κάνετε την τιμή να παρευρέθητε στη συζήτηση για το νεφρολογικό????συζήτηση που εσείς και άλλοι 8 ζητήσατε???
Ένας ψηφοφόρος

Ανώνυμος είπε...

6:18 μήπως είναι σωστό να ερωτηθει το υπουργείο κατά πόσο ειναι γνωστές !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η 5η Μαΐου είναι η Παγκόσμια ημέρα για την Υγιεινή των Χεριών και ιδιαίτερα η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε νοσηλευτές και μαίες και στην συμβολή τους στην ασφάλεια των ασθενών, μητέρων και παιδιών σε όλους τους χώρους παροχής υγείας. Η αύξηση της συμμόρφωσης των επαγγελματιών υγείας στην Υγιεινή των Χεριών αποτελεί μία συνεχή πρόκληση για όλα τα συστήματα υγείας αναγνωρίζοντας το μέτρο αυτό πρόληψης ως βασικό κριτήριο ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Η Υγιεινή των Χεριών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέτρα πρόληψης διασποράς μικροβίων και ιών στο νοσοκομειακό περιβάλλον αλλά και στην κοινότητα. Σε αυτά τα παθογόνα συμπεριλαμβάνεται και ο νέος κορωνοϊός SARS-CoV 2. Περισσότερο από ποτέ, η Υγιεινή των Χεριών αποτελεί κομμάτι στης καθημερινότητάς όχι μόνο των επαγγελματιών υγείας αλλά και των πολιτών και βασικό όπλο αντιμετώπισης της πανδημίας από το νέο κορωνοϊό.

Η Υγιεινή των Χεριών είναι αποτελεσματική όταν εφαρμόζεται την κατάλληλη στιγμή, με τη σωστή μέθοδο και τεχνική ιδιαίτερα σε υγειονομικούς χώρους. Κάθε φορά που την εφαρμόζουμε προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από την μετάδοση του νέου κορωνοϊού και περιορίζουμε τον αριθμό των συνανθρώπων μας που θα νοσήσουν και μάλιστα κάποιοι από αυτούς πολύ σοβαρά. Σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα μέτρα πρόληψης περιορισμού του ιού, αποτελεί την ασπίδα προστασίας για πολίτες, επαγγελματίες υγείας και ασθενείς.

Ας υιοθετήσουμε την Υγιεινή των Χεριών στην καθημερινότητά μας μεταδίδοντας το μήνυμα στα μέλη της οικογένειάς μας, σε μαθητές, γονείς και επαγγελματίες σε κάθε εργασιακό χώρο, ώστε να συμβάλουμε όλοι στην προσπάθεια να προστατεύσουμε την κοινωνία από την εξάπλωση του νέου ιού.