Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ Τ ΑΠΛΥΤΑ

"Τα λερωμένα τ άπλυτα" που λέει το λαϊκό άσμα βγήκαν στο δημοτικό συμβούλιο της 5 Μαΐου 2020.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, μέλος της νυν διοίκησης απευθυνόμενος στον πρώην δήμαρχο υπονόησε ότι γνωρίζει που πήγαινε εις τας Αθήνας και μάλιστα έχει στοιχεία για αυτό.
Προκύπτουν εύλογα ερωτήματα.
Τα μέλη της παρούσας διοίκησης (6 από τα 8) συμμετείχαν και στην προηγούμενη διοίκηση επί πέντε συναπτά έτη.
Την ώρα που ο πρώην δήμαρχος δέχθηκε την προαναφερόμενη λεκτική επίθεση,κανένα μέλος της νυν διοίκησης, (δήμαρχος, αντιδήμαρχοι δημοτικοί σύμβουλοι) δεν καταδίκασαν την επίθεση.
Η σιωπή εκλαμβάνεται ως συμφωνία και αποδοχή. Άρα γνωρίζουν.
Αν υπάρχουν όντως επιλήψιμα στοιχεία κατά του πρώην δημάρχου, πότε αυτά προέκυψαν?
Κατά την διάρκεια της πενταετούς προηγούμενης δημοτικής ή προϋπήρχαν?
Το ερώτημα έχει σημασία γιατί αν υπήρχαν παλαιόθεν, γιατί στις εκλογές του 2014 αφού γνώριζαν συμπορεύτηκαν μαζί του και τον βοήθησαν να εκλεγεί δήμαρχος.
Σε αυτή την περίπτωση, κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι ο πρώην δήμαρχος μπορεί ακόμα και να έπεσε θύμα εκβιασμού από αυτούς που γνώριζαν και υπό την απειλή αποκαλύψεων διαμόρφωναν κλίμα σε ότι αφορά την διοίκηση του δήμου.
Σε κάθε περίπτωση, το θέμα έχει σοβαρές προεκτάσεις και οι πολίτες οφείλουν να μάθουν την αλήθεια για τον ρόλο που παίζουν όλοι όσοι απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιακε θυμάσαι το ποιοι είχαν ζητήσει την απόσυρση σου από τον συνδυασμό του Γιατρού Γρηγοροπουλου;

Ανώνυμος είπε...

9,50 Μήπως όλοι αυτοί που μόλις τους έδειξε την πόρτα ο γιατρός πήγαν και βγάλανε τον Μούρτζη

Ανώνυμος είπε...

΄9,50 & 10,26 Ο Γρηγορόπουλος προς τιμήν του δεν δέχτηκε να τον εκβιάζει κανένας. Ήθελε να γίνει δήμαρχος και να έχει δίπλα του ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης του. Ο Θεοδωράκης ήταν εμπόδιο στα σχέδια τους και ζήτησαν την απόσυρσή του. Ο Γιατρός προτίμησε την έξοδο από το να γίνει το μπρελόκ στα χέρια κάποιων πονηρών.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ

Στο συγκεκριμένο θέμα δίνεται έμφαση στη δύναμη της βλακείας που συζητήθηκε στον ζωντανό ζύθο.
Ο βλάκας αποδυναμώνει και καταστρέφει το βασικό συστατικό προόδου μιας κοινωνίας, που είναι η έγκυρη πληροφορία και η υπάρχουσα γνώση. Έτσι, ο τύπος με άϊ κιού ραδικιού, οδηγεί τα πράγματα σε κατάσταση σύγχυσης και εντροπίας. Ειδικά στην περίπτωση που κατέχει μια ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ, με τις κινήσεις του είναι σε θέση να καταστρέψει π.χ.: έναν οργανισμό, την ανθρωπότητα.
Η προσπάθεια να πειστεί ένας βλάκας μέσω παράθεσης τετράγωνων και ακλόνητων επιχειρημάτων δεν οδηγεί πουθενά. Αυτός είναι στο δικό του κόσμο. Πέρα από το αίτιο και το αιτιατό. Δεν υπακούει σε νόμους και αρχές, δεν καταλαβαίνει από dead line και προθεσμίες. Ο χρόνος που μπορείς να σπαταλήσεις για να βρεις άκρη μαζί του, είναι σίγουρα ο πιο χαμένος χρόνος. Η συνεχόμενη προσπάθεια οδηγεί σε λογομαχίες οι οποίες όμως χωρίς να οδηγούν πουθενά, εξουθενώνουν τον λογικό, ενώ ο βλάκας δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δοκιμάζοντας κάποιος πάλι να κατέβει στο επίπεδο του μπας και συνεννοηθεί μαζί του χάνει κατά κράτος λόγω χρόνιας προϋπηρεσίας και εμπειρίας του βλάκα, στη βλακεία. Ο βλάκας, είναι ανίκητος. Δυστυχώς στη βλακεία δεν υπάρχει αντίδοτο!!! Τι να σου κάνει κι η τεχνητή νοημοσύνη όταν η φυσική βλακεία είναι ανίκητη. Από την άλλη μεριά, σύμφωνα με τη ρήση: ο χωριάτης θέλει δυο φορές χωριάτη, ίσως ανάλογα, μια βλακ άουτ persona, ή ένα βλάκατρον, ή ένα βλήμαντρο να μπορούν να νικήσουν έναν απλό βλάκα.
Αν τώρα κάναμε τη θεωρητική σκέψη να εξαλείψουμε όλους τους βλάκες, τότε σύμφωνα με την παραδοχή πως κάθε δράση γεννά μια αντίδραση, η ενδεχόμενη αλλαγή στη συμπαντική ισορροπία μπορεί να δημιουργήσει τον υπερβλάκα, τον οποίο δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με τίποτα γιατί ως υπερβλάκας θα λειτουργεί ως υπερανίκητος. Γι αυτό, πολλοί δεν πειράζουν τους βλάκες, τους ανέχονται, τους αντιμετωπίζουν ως προστατευόμενο είδος, τους ρίχνουν στα μαλακά, τους κάνουν τα χατίρια, τους εκχωρούν ελαφρυντικά, τους αφήνουν να κάνουν ότι γουστάρουν, τους αφήνουν στην καρακοσμάρα τους και γενικότερα τους απαλλάσσουν λόγω βλακείας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΝΕΚΕΣ

Αν για κατι φταίει ο Μύθος, αυτό είναι ότι ξέχασε τον τενεκέ εξω στην βροχή ξέροντας ότι μόνο ηχο κανει.
Ο Τενεκές σκούριασε και σάπισε αλλά ηχο συνέχιζε να κανει.
Έτσι τον πήραν τον εκλεψαν , τον εφτιαξαν ,τον έβαψαν , τον γυάλισαν και τον άφησαν να συνεχίσει να κανει αυτό που ξερει, ηχο-ηχο-ηχο.
Ο ήχος του Τενεκε τους κούρασε και βρήκανε τον τρόπο, τον γεμισαν με κοπρια ,φύτεψαν ένα βασιλικο και τον έβαλαν βιτρίνα.
Μονο που όταν κατι σαπισει θα είναι μια ζωή σάπιο οσες πατέντες και να κάνεις για να το διορθώσεις.

Και ο Μυθος το ξερει..